شیر در انتهای لیست تورم فصلی قرار گرفت

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم شیر (٠, ٨ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم گاو نر داشتی (۱۳.۲ درصد) است.

به گزارش صدای بورس،در فصل پاییز ١۴٠٢ شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی (بر مبنای ١٠٠=١٣٩۵) برابر با ۱۳۹۷.۷ بوده‌است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ۴.۵ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵٧.۵ درصد افزایش یافته‌است. همچنین میانگین شاخص چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵٨.٢ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم فصلی

در فصل پاییز ١۴٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) به ۴.۵ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١۴.۶ درصد)، ١٠.١ واحد درصد کاهش دارد. در میان اقلام گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم شیر (٠, ٨ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم گاو نر داشتی (۱۳.۲ درصد) است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در فصل پاییز ١۴٠٢ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) به ۵۷.۵ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۵۴.٩ درصد)، ٢.۶ واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در فصل پاییز ١۴٠٢ نسبت به فصل پاییز سال قبل ۵٧.۵ درصد افزایش دارد. در بین اقلام گاوداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم شیر (٢٣.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم گوساله نر زیر ۴ ماه (١٧۴.۵ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ١۴٠٢ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵٨, ٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (۶١.٢ درصد)، ٣ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در فصل مورد بررسی، در میان اقلام گاوداری‌های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم شیر (٣۴.٣ درصد) و بیشترین آن مربوط به گوساله نر زیر ۴ ماه (۱۳۸.۳ درصد) است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در پاییز ١۴٠٢ نشان می‌دهد که عدد شاخص در همه استان‌ها نسبت به فصل قبل با افزایش روبه‌رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان بوشهر با ۱۵.۶ درصد و کمترین میزان افزایش مربوط به استان قم با ١.۵ درصد است.

مقایسه شاخص کل استان‌ها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می‌دهد که بیشترین درصد تغییر مربوط به استان خوزستان با ۱۳۸.۷ درصد (افزایش) و کمترین آن مربوط به استان البرز با ٣٣.٢ درصد (افزایش) است.

منبع: مهر

کد خبر 490279

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

  • شمشیر اوراق بر سر بازار سهام

    شمشیر اوراق بر سر بازار سهام

    بانک مرکزی بخاطر سیاست های غلط در کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی موفق نبوده است و همیشه به دنبال بهانه جویی و افزایش اختیارات بوده است .این در حالی است که بانک مرکزی پاسخگوی مجلس هم نیست .

  • تحقق عدالت با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

    تحقق عدالت با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

    امروز به لطف رسانه و لوازم ارتباط جمعی دیگر نیازی به تعریف و توضیح فواید اجرای سیاست مالیاتی نیست و همه مردم جامعه لزوم اجرای یک سیاست درست مالیاتی را می‌دانند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =